Hadego administratie

Mijn diensten

Logo Hadego administratie

Diensten van uw Hadego administratie in Alkmaar

Onder de naam Hadego administratie verzorg ik de btw-aangifte van kleine bedrijven en zzp’ers in Alkmaar en omstreken. De meeste ondernemers moeten deze aangifte elk kwartaal doen. Die vervelende klus neem ik u graag uit handen. Ik haal persoonlijk alle benodigde stukken bij u op. Vervolgens zet ik alles op een rijtje, voer ik alle gegevens voor u in en kan ik de btw-aangifte voor u doen. Zo is uw aangifte altijd op tijd. Daarnaast verzorg ik de voorbereiding voor de jaarrekening. Ik zorg voor sluitende cijfers, waarbij zoveel mogelijk posten zijn gesloten en openstaande posten verklaarbaar zijn.

Over btw-aangifte

De btw-aangifte, of aangifte omzetbelasting, is verplicht voor alle ondernemers. De meeste zelfstandige ondernemers en bedrijven in het mkb moeten elk kwartaal aangifte doen. Grote bedrijven doen dit maandelijks. De btw-aangifte is een verrekening van de ontvangen en betaalde omzetbelasting (btw). Uw klanten of opdrachtgevers moeten btw aan u betalen: 6% of 21%. Deze btw is bedoeld voor de Belastingdienst. U betaalt echter ook btw voor alles wat u aanschaft voor uw bedrijf. De Belastingdienst moet deze betaalde btw aan u teruggeven. Bij de btw-aangifte wordt het totaal aan betaalde btw afgetrokken van het totaal aan ontvangen btw. Uit deze rekensom komt een bedrag dat u nog aan de Belastingdienst moet betalen, of een bedrag dat u terugkrijgt.

Over btw-aangifte
Waarom uitbesteden?

Waarom uitbesteden?

Btw-aangifte doen hoeft niet moeilijk te zijn, maar is wel een vervelende en tijdrovende klus. Elk kwartaal weer moeten de meeste ondernemers alle debiteuren en crediteuren netjes hebben ingevuld. Velen hebben daar de tijd niet voor. Hadego administratie neemt u graag de last van de papierwinkel uit handen. En uitbesteden van de financiële administratie loont. De tijd die u anders kwijt zou zijn aan het ordenen en invoeren van alle cijfers, kunt u nu besteden aan uw bedrijfsvoering en klanten.

Contact ons

Een gunstig tarief

Het uurtarief van Hadego administratie is slechts €25,- excl. btw. Dit concurrerende tarief maakt dat mijn dienstverlening zich snel terugverdiend heeft. Benieuwd wat Hadego administratie voor u kan betekenen? Vul het contactformulier in of bel naar 06-23715709.

Wilt u

MEER INFORMATIE

Neem contact met me op

Contact

Marshallstraat 99, 1931 WD Egmond aan Zee

06-23715709

info@hadego-administratie.nl

Neem contact op voor

Neem contact op voor meer informatie en/of een vrijblijvende offerte. Ik heb voldoende capaciteit voor nieuwe opdrachten.

Menu